Wat is de uitslag vanaf 4 september op SBS 6.

August 22, 2018

Het nieuwe programma met Leonie ter Braak is vanaf 4 september om 21.30u te zien op SBS. We maken in dit programma kennis met mensen die allemaal in spanning verkeren. Ze hebben daarbij allemaal één ding gemeen... ze wachten op het resultaat van een belangrijke uitslag. Soms is de uitslag mooi, indrukwekkend, grappig, ontroerend en soms ook heel verdrietig! Kijken jullie ook? 

Transformaties van een jaar onthuld!

August 20, 2018

Vanaf donderdag 13 september wordt ‘This Time Next Year’ uitgezonden, om 20.30 uur op RTL 4. Het belooft een zeer spraakmakend programma te worden waarin we de kijker niet alleen kennis laten maken met mensen die zichzelf een grote uitdaging op hebben gelegd, maar we ook direct het resultaat zien van een jaar lang werken aan een verandering! Grote lichamelijke veranderingen, emotionele verhalen en persoonlijke uitdagingen, het komt allemaal langs! 

Leonie ter Braak x 2

June 15, 2018

Op dit moment is Vorst Media hard aan de slag met de productie van 2 programma's voor SBS. Heel leuk om daarbij voor beide programma's samen te werken met het nieuwe SBS talent Leonie ter Braak! Voor o.a. haar nieuwe programma 'Wat is de uitslag' zoeken we nog kandidaten!

Herman en Olcay

June 14, 2018

Het nieuwe programma 'de Zelfbouwers' krijgt een uniek, nieuw presentatie duo. Met ras Rotterdammer Herman en onderneemster Olcay kunnen de kandidaten rekenen op een interessante begeleiding!

Spannende studio dagen!

June 09, 2018

Vanaf vandaag staat Vorst Media weer 3 dagen in de studio op het Mediapark om het tweede deel van This time next year op te nemen. Het belooft een bijzonder programma te worden, we zijn er nu al trots op! 

NIEUW!! De Zelfbouwers op RTL4

June 07, 2018

Vanaf januari 2019 start Vorst Media op RTL4 met het programma De Zelfbouwers. In het programma volgen we 6 stellen die een droomwoning gaan bouwen in een uniek schoolgebouw in Rotterdam. Ben jij handig en heb je interesse in een unieke woning in onze prachtige school? Dan zoeken we jou! Inschrijven voor dit bijzondere project kan via de link op onze site of ga naar www.rtl.nl/zelfbouwers en wie weet ben jij/zijn jullie straks één van de 6 gelukkige stellen die met eigen handen kunnen bouwen aan een unieke woonplek! 

Married at first site meer dan een miljoen kijkers!

April 16, 2018

Het derde seizoen van Married at first sight scoort goed op de dinsdagavond. Met ruim 1 miljoen kijkers is het inmiddels een vaste waarde op de dinsdag van RTL4. Ook op Twitter en andere social media wordt er druk meegeleefd met de kandidaten van dit seizoen. Kortom, het nieuwe seizoen van 2019 komt eraan.... Wil jij je aanmelden of ken je iemand die wellicht interesse heeft, meld je dan aan via onderstaande link!

Nieuwe serie van Verslaafd!

April 16, 2018

Ook het komende TV seizoen komt 'Verslaafd' weer terug op RTL4. Wij zijn dankbaar dat we alweer een nieuwe serie over dit onderwerp mogen maken en vertrouwen erop dat we de kandidaten en hun familieleden op weg kunnen helpen naar een nieuw begin!

Spullen voor KIKA!

February 10, 2018

Voor het prachtige goede doel KIKA hebben we eenmalig het programma Van der Vorst ziet sterren omgebouwd naar Van der Vorst zoekt spullen! Samen met KIKA werkten we aan de kick-off van de campagne: Ruim op voor KIKA t.b.v. onderzoek naar kinderkanker in het Prinses Maxima Centrum. De kern van de campagne is dat mensen hun spullen kunnen aanbieden op Marktplaats en de opbrengst daarvan aan KIKA doneren! Peter ging voor dit speciale programma langs bij diverse bekende Nederlanders die uiteraard maar al te graag mee werkten aan dit mooie doel! 

Wendy van Dijk en Ruben Nicolai presenteren de Gezondheidstest

February 07, 2018

Vanaf donderdag 8 februari nemen Wendy van Dijk en Ruben Nicolai de gezondheid van Nederland onder de loep. Na het succes van de Nationale Gezondheidstest pakken ze het nu nog groter aan. Zeven weken lang onderzoeken zij hoe gezond we leven en of we verantwoorde keuzes maken. Wekelijks staat een ander thema centraal en kunnen kijkers via de app meedoen om inzicht te krijgen in hun eigen gewoontes. Greproduceerd door VorstMedia. 

Goede score eerste aflevering Van der Vorst ziet sterren

May 17, 2018

Van Der Vorst Ziet Sterren was het enige programma dat woensdagavond, op de warmste 17 mei ooit, meer dan een miljoen kijkers wist te boeien op prime time. Er keken bijna 1,1 miljoen mensen (22 procent) naar de seizoensopener van de RTL 4-show van Peter van der Vorst. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Van der Vorst had met Nicolette Kluijver een veelbesproken gast in zijn eerste aflevering van het seizoen. Zij gaf haar eerste interview over haar strijd tegen kanker.

This time next year voor RTL4

September 25, 2018

VorstMedia produceert dit van oorsprong Britse format. In dit programma draait alles om mensen die binnen een jaar een bepaald doel willen halen. Per aflevering volgen we vijf ­verschillende cases. Bijvoorbeeld een vrouw die na een ernstig auto-ongeluk weer wil leren lopen, een kind dat van het stotteren wil afkomen of een man die volgend jaar een geslachtsveranderende operatie wil ondergaan. Maar er zijn ook veel ‘gewone’ doelen. Zoals mensen die flink willen afvallen, een instrument willen leren spelen, de liefde van hun leven hopen te vinden of zwanger willen raken. 

Please reload